Voorschoten

Hoe werkt dit platform?

In iedere straat, wijk, school, winkel en huis kunnen duurzame initiatieven worden uitgevoerd. Een initiatief of idee hoeft niet groot te zijn, want klein beginnen is groot winnen! Heb jij een duurzaam idee of initiatief en wil je dit initiatief oppakken? Geef jouw idee dan een podium op voorschotenvoorduurzaamheid.nl! Het online platform biedt de mogelijkheid om jouw initiatief of idee letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten. En daarover in gesprek te gaan met anderen. Op die manier ontstaan duurzame en maatschappelijke initiatieven en zie je precies welke duurzame ontwikkelingen er in jouw buurt zijn. Dat zorgt voor een prettige samenwerking en dat is precies wat we willen: samen bouwen aan een duurzaam Voorschoten. Doe jij mee?

Zo zet jij jouw idee of initiatief op de kaart!

Inwoners, ondernemers, woningcorporaties en andere organisaties kunnen een account aanmaken waarmee ze hun ideeën letterlijk op de kaart van Voorschoten kunnen plaatsen. Klik in de menubalk op de knop 'inloggen' of als je nog geen account hebt op 'meld je aan' en klik op de button 'deel jouw idee'. Deze vind je onderaan de pagina. Vervolgens kun je de pagina inrichten zoals jij wilt. Verwijs bijvoorbeeld door naar andere webpagina's, plaats downloads, voeg een planning toe en deel belangrijke mijlpalen.

Nieuwsberichten

Aan ieder initiatief kun je een nieuwsbericht koppelen. Dit komt te staan op de homepagina van voorschotenvoorduurzaamheid.nl. Doe dit regelmatig zodat jouw initiatief onder de aandacht blijft bij de bezoekers!

Thema's

Binnen de gemeente Voorschoten werken we aan duurzaamheid in twee thema's:
- Klimaatadaptatie
- Energietransitie
Jij kunt jouw idee of initiatief koppelen aan één van deze thema's zodat voor iedereen duidelijk is waar jouw initiatief over gaat.