Voorschoten

Bijeenkomst voor woningeigenaren Krimwijk (aanmelden)

Woningeigenaren uit de Krimwijk kunnen zich in dit bericht aanmelden voor de bijeenkomst op 24 oktober.

Alle woningeigenaren in de Krimwijk zijn via een persoonlijke brief uitgenodigd voor een bijeenkomst over het verduurzamen van de woningen. 
Aanmelden: Woningeigenaren kunnen zich HIER (via de link) aanmelden.

Praktische informatie
Wanneer: Dinsdag 24 oktober
Tijd: Van 19.30 uur tot 21.30 uur (inloop 19.15 uur)
Locatie: Het Bondsgebouw (Leidseweg 100)

Programma van de avond
De afgelopen periode heeft de WoonWijzerWinkel woningscans uitgevoerd bij verschillende koopwoningen in de wijk. In het nieuwe deel van de wijk zijn vijf woningen onderzocht. In het oude deel van de wijk zijn in 2020 al woningscans uitgevoerd in opdracht van de belangenvereniging Krimwijk. Deze rapporten zijn geactualiseerd. De woningscans geven een representatief beeld van de woningen in de wijk, op basis van verschillende woningtypen. De presentatie van de WoonWijzerWinkel laat zien wat er mogelijk is om de woningen verder te verduurzamen en uiteindelijk aardgasvrij te maken.

Tijdens de bijeenkomst zal de WoonWijzerWinkel de uitkomsten van de woningscans en eerste adviezen delen. U kunt vragen stellen en we gaan graag met u in gesprek over de ondersteuning (praktisch en financieel) en het vervolg. 

Naast deze bijeenkomst met woningeigenaren gaat de gemeente ook nog in gesprek met woningeigenaren in VvE’s en verhuurders. 

Blijf op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rond duurzaamheid in Voorschoten? Meldt u dan HIER (via de link) aan voor de online nieuwsbrief.