Voorschoten

Jouw duurzame of klimaatadaptieve project op het platform?

Heb jij zelf je huis verduurzaamd of je tuin klimaatadaptiever gemaakt? En wil je daarover vertellen om andere Voorschotenaren te inspireren? Stuur ons dan een e-mail en wie weet staat jouw verhaal binnenkort op dit platform.

Je kunt veel doen om je huis duurzamer te maken. En als je een beetje handig bent dan doe je sommige dingen misschien wel zelf. Maar waar begin je? En hoe pak je dat aan? Wij zijn op zoek naar Voorschotenaren die heel handig zijn en die zelf hun huis of tuin (een beetje) duurzamer of klimaatadaptiever maakten.

Isoleerde jij bijvoorbeeld zelf je dak of legde je een groen dak op jouw schuur? Of misschien maakte je zelfs een heel systeem om regenwater op te vangen om dat later te gebruiken? En wil je vertellen hoe je dat hebt gedaan om andere Voorschotenaren op weg te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij vertelt ons wat je hebt gedaan en wij schrijven een verhaal voor op dit platform. Het liefst natuurlijk met een mooie foto van wat je hebt gedaan. Lijkt het jou leuk om daaraan mee te werken? Stuur dan een e-mail naar: duurzaam@voorschoten.nl en wie weet staat jouw verhaal binnenkort op dit platform!